субота, 2 квітня 2022 р.

Ігри в бібліотеці об’єднують дітей

 «Веселий Вang» – під такою назвою у бібліотеці-філії №4 проходять ігротеки у рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання, який стартував саме сьогодні – 23 березня.

Адже чудово, що можна відволіктися від сумних реалій і прийти до бібліотеки, де почитати цікаві книжечки та зіграти в настільними іграми з друзями, правда ж? Ковбойський шалений «Вang» на кубиках, японські дивовижні звірі у «Монстр Токіо», економічно-стратегічний «Carcassonne» та пригодницькі «Колонізатори острова Катан» –  ось невеликий перелік тих ігор, які понад дві годин нині розважали читачів у книгозбірні.

«Це весело – змагатися з друзями за перемогу у настільних іграх, – ділиться враженнями читачка бібліотеки Софійка. – У нас чудова команда гравців. Ми дуже весло проводимо час у бібліотеці».

«Якщо регулярно грати у настільні ігри, то через деякий час у дітей значно покращується пам’ять та зміцнюється нервова система, – стверджують організатори ігротеки. – Наші постійні відвідувачі під час ігротек розвивають свої навички у спілкуванні, креативне мислення і навіть дрібну моторику. Під час ігор діти тренуються працювати у команді. Це дуже об’єднує і здружує їх».

Немає коментарів:

Дописати коментар