четвер, 26 травня 2022 р.

Світ книг та розваг у бібліотеці

Є ті, хто думає, що влітку в бібліотеці потрібно брати тільки ті книги, які задали прочитати на канікули. Але ж це зовсім не так! Ви погоджуєтеся?

Переконалися в цьому і третьокласники СЗОШ №8, для яких бібліотекарки філії №4 провели віртуальний бібліогід «Світ книг та розваг у бібліотеці». Онлайновий захід влаштували 26 травня.

Під час зустрічі діти дізналися, які цікаві книжечки, окрім тих, що входять до шкільної програми, можна почитати у бібліотеці. Адже тут є література на різні смаки! Учасникам презентували цілу підбірку видань – від історичних до художніх та дитячих.

Також бібліотекарки запросили малечу на ігротеки, які проходять у книгозбірні щовівторка, та розказали про найпопулярніші з настільних ігор.

«А мені цікаво буде відвідати майстерку, – ділиться враженнями учасниця заходу Соломія. – Я дуже люблю робити різні поробки. Мені сподобалися ангели, які показувала бібліотекарка, а також закладки для книг. Я б хотіла навчитися шити з фетру іграшки. Можливо, бібліотекарки зможуть придумати й організувати таке навчання».


Немає коментарів:

Дописати коментар