четвер, 11 лютого 2016 р.

Наш друг - безпечний рух

На сьогоднішній день проблема безпеки на дорозі є серйозною загрозою для людства, а особливо для дітей.
Виявляючи занепокоєність постійним зростанням рівня травматизму і смертності на дорогах, Генеральна Асамблея ООН 2 березня 2010 року проголосила 2011-2020 роки Десятиліттям дій з безпеки дорожнього руху. Мета цього Десятиліття – скоротити втрати людських життів від ДТП шляхом активізації дій на регіональному, національному та глобальному рівнях.
Саме з метою більш глибше ознайомити школярів з правилами дорожнього руху працівники бібліотеки-філії №4 провели 10 лютого для учнів 2-В, ЗОШ №14 урок безпеки «Правила дорожнього руху знай – життя та здоров’я зберігай».
Бібліотекарі розповіли маленьким користувачам, що саме порушуючи правила дорожнього руху вони наражають себе на смертельну небезпеку. Тож, щоби не сталося лиха, усі свідомі громадяни повинні знати елементарні правила дорожнього руху, вміти правильно переходити через дорогу та переводити своїх менших братів та сестер, розрізняти типи дорожніх знаків, щоб завчасно скористатися інформацією для своїх подальших дій. А щоб захід був корисним і водночас цікавим, а також цікава інформація відклалася у пам’яті, формою заходу були ігри, казки, загадки та тематична вікторина.

І ось захід добіг кінця. Владислав Шиманський, переглядаючи книги, які були презентовані на книжковій поличці, сказав: «Дуже гарний захід, мені сподобалось. Я знав, що на дорозі треба поводити себе обережно, але свої знання про правила дорожнього руху я поглибив і ще раз переконався, що жарти на дорозі дуже небезпечні».
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4.

Немає коментарів:

Дописати коментар