четвер, 20 жовтня 2016 р.

«Діти та Інтернет»

19 жовтня на уроці презентації «Діти та Інтернет» працівники бібліотеки-філії №4 поспілкувались з учнями 6-Б класу ЗОШ №14 Адже комп’ютеризація сьогодні набуває усе більшого розмаху й не може не впливати на інтереси, погляди, переконання молодого покоління. У зв'язку із цим виникає проблема забезпечення безпеки дітей. А хто їм може в цьому допомогти, як не працівники бібліотеки.
Юним читачам розповили, що таке Інтернет, та про використання його ресурсів, про позитивні фактори, а також про безпеку дітей в мережі. Читачі переглянули презентацію, жваво відповідали на запитання вікторини. Дуже сподобалася, особливо хлопцям, тематична поличка «Комп'ютер. Інтернет. Безпека.» Вони із захопленням гортали сторінки книжок, які були представлені на цій полиці.

«Сьогодні ми познайомилися з простими правилами безпечного поводження в Інтернеті Працівники бібліотеки розповили, що необхідно пам’ятати про існування загроз в Інтернеті та як їм запобігти, – розповів учень 6-Б класу Владислав Квіт. – Після цієї зустрічі ми стали справжніми знавцями Інтернету. Дізналися більше про його можливості та різних програм, особливо тих, які допоможуть зробити Інтернет більш безпечнішим».
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії №4.


Немає коментарів:

Дописати коментар