четвер, 23 листопада 2017 р.

«Україна гідна свободи».

Листопад – це нагадування нам всім про учасників «Революції Гідності», та «Антитерористичної операції» про те, якою ціною ми здобували свободу та новий шанс для своєї країни стати справжньою європейською державою.

Працівники бібліотеки-філії №4 та завідуюча бібліотеки ЗОШ №14 Олена Владюк 22 листопада допомогли учням 7-А класу ЗОШ №14 пригадати кожен день Революції Гідності, кожну її хвилину у Хмельницькому та Києві на годині пам’яті «Україна гідна свободи».

Завдяки мультимедійній презентації та книжковій виставці «Вони творили історію України», школярі згадали події Євромайдану, що змінили українську історію, сколихнули увесь світ, а головне – перевернули світогляд українців. За допомогою бібліотекарів школярі ще раз переконалися, що перемоги українських воїнів проходять червоною ниткою в історії нашої країни, починаючи з часів Київської Русі, і закінчуючи війною на Донбасі.

«Варто почути перші акорди пісні «Пливе кача…», як на очі навертаються сльози, а пам'ять повертає до трагічних та героїчних подій зими 2013-2014років. І дуже добре, що бібліотекарі підготували такий гарний захід. Адже це саме ті дні коли ми згадуємо ту зиму та вшановуємо пам'ять Героїв Небесної Сотні. Підлітки мають знати про Революцію Гідності та імена героїв, що пішли з Майдану просто в небо за те, щоб ми мали право відстоювати свою гідність та розпоряджатися своєю долею незалежно ні від кого», – підвела підсумок класний керівник 7-А класу Олена Волчелюк.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4.


Немає коментарів:

Дописати коментар