суботу, 2 квітня 2016 р.

Життєві уроки.

Ситуація у сьогоднішньому українському суспільстві характеризується зростанням злочинності, поширенням шкідливих звичок у підлітковому середовищі тощо. Тому й важливо кожній дитині знати ази правової абетки для захисту своїх прав та обов’язків.
«Життя інколи нам дає такі уроки, хочемо ми того чи ні, але починаємо відстоювати свої права», – саме такими словами 31 березня розпочала бібліотекар бібліотеки-філії №4 годину моралі «Сумління. Порядність. Відповідальність» з учнями 7-Б класу СЗШ №8. Крім того, школярам розповіли, на що спрямоване формування правової культури – виховання поваги до прав і свобод людини, поваги до батьків, до старших, до дотримання законів України.
Протягом години тривав змістовний діалог бібліотекаря разом з учнями.
Учасниця діалогу Ганна Бондар зазначила: «Ми є громадянами України, тому у нас є обов'язки перед Вітчизною, своїм народом, рідними, близькими та школою».

Через книжкову виставку «Є право – є надія» учнів ознайомили з літературою про те, що непоправні, страшні наслідки несуть із собою шкідливі звички, кримінальні правопорушення, що знання своїх прав та обов’язків вбережуть їх від помилок і непродуманих протиправних вчинків.
Надія Васильєва, бібліотекар бібліотеки-філії №4. 

Немає коментарів:

Дописати коментар