середу, 20 квітня 2016 р.

Учитися жити по закону

Учитися жити по закону,
поважати закон і виконувати його,
людина повинна з малих літ,
з сім'ї, дитячого садка, школи
Є.М. Рибінський
В умовах розбудови демократичної, правової Української держави в центрі уваги має бути особистість Дитини.
Дитинство – найважливіший і неповторний період у становленні особистості. Саме в цей період людина потребує найбільшої уваги і захисту.
З правовими питаннями ми зустрічаємося часто, а щоби вміло і правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, треба знати закони. Саме для цього 19 квітня працівники бібліотеки-філії №4 для учнів 7-А та 7-В СЗШ №8 провели зустріч з Катериною Терещенко, старшим інспектором Хмельницького відділу поліції. Від неї юні читачі дізналися про свої громадянські права та обов’язки.

Спеціаліст також навела приклади і розповіла про наслідки порушень, а також відповідальність, яка наступає для дітей згідно законів України за ті чи інші вчинки. Також пані Катерина відповіла на численні запитання інаголосила, що незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності!

«Дуже добре, що бібліотекарі влаштовують для читачів бібліотеки такі заходи, на які запрошують цікавих людей. Тепер я знаю, які наслідки можуть мати звичайні пустощі. Перш ніж щось вчинити треба думати», зробив висновок Руслан Єрмочков.»

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4



Немає коментарів:

Дописати коментар