суботу, 2 квітня 2016 р.

Неймовірні пригоди в місті Книжкіно.

Сьогодення дитячої бібліотеки – це синтез книжок, комп’ютерів, зустрічей, спілкування, навчання тощо. Бібліотека – це місце, де юний читач завжди може розраховувати на допомогу бібліотекаря, де найкращі сучасні видання зберігаються поряд із улюбленими книжками минулих поколінь, де в пошуку інформації допомагають сучасні технології.
29 березня на екскурсію «Неймовірні пригоди в місті Книжкіно» до бібліотеки-філії №4 завітали учні 1-А класу ЗОШ №14. «Маленькі «чомусики» і «запитайлики» дізналися від бібліотекаря про походження слова «бібліотека», правила поведінки у закладі та з книгою зокрема, розглянули найцікавіші видання: альбоми казок, розмальовки, дитячі вірші, газети та журнали. Заглянули і до «чарівних палат» – стелажів, на яких живуть наші друзі – книги. Також бібліотекарі підготували для першокласників цікаву презентацію «Як Катя в таємничому лісі скарб шукала».
Дітям було цікаво і корисно дізнатись про важливу роль книгозбірні у житті людини. І нехай це було тільки перше знайомство з бібліотекою, та захід пройшов в теплій та дружній атмосфері. Закінчилась екскурсія побажанням бібліотекаря: «Завітайте до нас ще, любі дітки! Бібліотека чекає з радістю вас. До нових зустрічей!»
Вікторія Мітрофанова, бібліотекар бібліотеки-філії №4. 

Немає коментарів:

Дописати коментар