пʼятницю, 15 квітня 2016 р.

Майбутня професія...

«Якщо ви вдало оберете професію і докладете до неї душу, то щастя саме знайде вас».
Ч. Дарвін.
Звичайно говорять «Обрати професію – значить обрати життя». Тому саме вибір майбутньої професії – це важливий крок у самостійне життя і варто прислухатися до порад фахівців вже сьогодні, щоб уникнути типових помилок під час вибору професії.
14 квітня працівники бібліотеки-філії №4 для учнів 10-х класів ЗОШ №14 провели «Світ мультимедіа та Інтернету на допомогу профорієнтації». На захід була запрошена завідувач кафедри документознавства та інформаційної діяльності кандидат філологічних наук Олена Броварська.
Олена Аркадіївна розповіла про Хмельницький інститут соціальних технологій, який є структурним підрозділом Університету «Україна» IV рівня акредитації: «На сьогодні вищу освіту в нашому закладі отримують за 6-ма спеціальностями більше 1000 студентів, з них 7% з особливими потребами. Професорсько-викладацький склад та матеріально-технічна база з новітніми технологіями забезпечують якісний навчальний процес. В закладі діють реабілітаційний та комп'ютерний центри, центр соціальної інклюзії, юридична клініка, бібліотека, спортивний комплекс. Випускники отримують двомовний диплом державного зразка згідно з ліцензією МОН України».
Старшокласники були активними, вони мали змогу задати фахівцю питання, які їх цікавили.Також учні мали можливість ознайомитись з рекламними буклетами та закладками, які презентувала Олена Аркадіївна, з детальною інформацією про ВНЗ.
«Вибір професії – відповідальний крок у житті кожної людини. Тому, насамперед потрібно вибрати саме те, що потрібно, щоб уникнути помилок при вирішенні питань «Ким бути?», «Яку стежку обрати в житті?». А сьогоднішній захід допоміг зорієнтуватися у розмаїтті професій і зробити свій правильний вибір», – підвела підсумок Олена Омелянчук.
Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар