четвер, 14 вересня 2017 р.

Зустріч з письменником

Воістину щедра талантами хмельницька земля, ще раз переконалися в цьому 13 вересня читачі бібліотеки-філії №4 учні 9-А класу СЗШ №8, приєднавшись до літературного фестивалю «Слово єднає – 2017».
Захоплива зустріч з подільським письменником Василем Горбатюком не залишила байдужим нікого. Пан Василь розповів юним користувачам про своє дитинство, життєвий та творчий шлях, про те, що спонукало написати своє перше оповідання. Учасники заходу з радістю спілкувалися з письменником, брали участь у фото сесіях, ближче познайомилися з творами автора. Зустріч школярів з письменником була щирою і неймовірно емоційною.

Головною метою заходу було не тільки знайомство учнів з письменником та його творчістю, а й залучення їх до читання творів письменників рідного краю.
Світлана Юліївна Чайковська, класний керівник, поділилась з нами секретом, що діти не просто так прийшли на захід, а вони ще й з української літератури напишуть твір на тему «Зустріч з подільським письменником».

Довго ще не вщухав дитячий галас. На книжковій виставці «Літературна поличка рідного краю» не залишилось жодної книги. Василь Іванович так цікаво розповідав про кожну з них, що не скористатись можливістю почитати не можна було.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар