середа, 20 вересня 2017 р.

Чарівне місто над Бугом

Незабаром День народження міста Хмельницького. Цього річ йому – 586. І хоча дата не ювілейна – до святкування всі мешканці готуються ретельно. Адже є свята, які займають окреме місце в наших серцях та душах – це свято рідного міста.
Не залишились осторонь і працівники бібліотеки-філії №4. В рамках святкування дня народження міста 18 вересня провели годину краєзнавства «Чарівне місто над Бугом», на яку запросили учнів 6-Б класу ЗОШ №14. Дивний і неповторний шлях пройшло наше місто від Плоскирова до Хмельницького. Завдяки віртуальній екскурсії в минуле і до сьогодення, школярі відчули себе частинкою великої дружної родини у складі якої – дружелюбні, щирі, працьовиті, талановиті люди.

«У житті кожного з нас буває багато свят, як особистих так і загальнодержавних. День народження міста – це визначне свято для всіх мешканців, яке також є даниною пам’яті наших пращурів, що упродовж століть будували наше місто і заповідали нам його берегти та приумножувати його славу. Ми вдячні бібліотекарям, що запросили нас на захід, де учні ще раз переконалися, що спільно несемо відповідальність за його розвиток та майбутнє, а отже ніхто, крім нас самих, не зробить його кращим», – поділилась своєю думкою класний керівник Ірина Моцна.

Зазвучала пісня «На добро», бібліотекарі винесли коровай на вишитому рушнику, пригостили всіх учасників заходу і привітали з днем народження рідного міста.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар