вівторок, 26 вересня 2017 р.

«Літопис рідного міста»

Хмельницький святкує День міста. 21 вересня у бібліотеці-філії №4 в рамках святкування Дня міста Хмельницького, здійснили унікальну віртуальну подорож «Літопис рідного міста» на засіданні народознавчого об’єднання «Барвінок».

«Барвінчата» подорожували сторінками історії рідного міста, заглянули в минуле, прогулялися вулицями Хмельницького, познайомилися з його видатними уродженцями. Адже міста, як і люди, мають свою біографію, притаманну їм долю й історію. І подібно людським, долі міст сповнені бурхливих подій, трагічних і яскравих водночас. Про все це говорили учасники засідання, переглядаючи мультимедійну презентацію.
Засідання пройшло вдало. Школярі змістовно відповідали на запитання вікторини стосовно славного героїчного минулого міста. І переконалися, що історія міста відображена через призму добрих справ, його видатних мешканців, які в усі часи творили і примножували славу і добробут Хмельницького.

«Цікаве засідання, тим більше, що ми тривалий час не зустрічалися, адже були літні канікули, а тут така нагода…, День народження міста, як його не відсвяткувати разом із друзями! Чудове місто, яке розкинулось на берегах річки Південний Буг, наше улюблене, тут ми народились і виросли. Саме тому нам неабияк цікаво знати його історію, адже воно не завжди було таким яким ми звикли бачити його», – висловила свою думку Христина Ісаченко, учасниця народознавчого засідання.

Ірина Драйна, завідуюча бібліотекою-філією №4

Немає коментарів:

Дописати коментар