пʼятниця, 23 серпня 2024 р.

Патріотична майстерка до Дня Прапора


Сьогодні, 23 серпня, напередодні 4 одного з найвизначніших державних свят нашої країни - 33-ої річниці святкування Незалежності України, працівниці бібліотеки-філії № 4 провели майстерку, присвячену одному з найпопулярніших героїв сучасності та найвідомішому собаці нашої країни – Псу Патрону.


Відомим Патрон став наприкінці березня 2022 року. Собака допоміг знешкодити чимало вибухонебезпечних предметів. Він став настільки популярним, що має власний блог і тік-ток та навіть є героєм анімаційного серіалу. Це справжній талісман для Державної служби з надзвичайних ситуацій і для кожного українця. Він здобув славу не тільки в Україні, а й поза її межами. Патрон став першим собакою з титулом «Пес доброї волі» від організації UNICEF.


Бібліотекарки вирішили створити оберіг – ляльку-маріонетку маленького Пса-Героя, який би, як і справжній Пес Патрон, захищав би свого господаря і став йому справжнім бойовим другом. Діти були в захваті і радісно ділилися результатами своєї праці. Вони мали змогу вкласти всю свою фантазію й у результаті навіть створили подружку Патрону – прекрасну Джавеліну! Та навіть розіграли невеличкий спектакль за участю двох героїв, який створив справжню дружню атмосферу та підняв всім настрій!



Наприкінці працівниці підготували ще один сюрприз для дітлахів – перегляд мультфільму про Песика-Героя, який назавжди залишиться в наших серцях, й буде стояти на варті нашої безпеки. Герої ж бо не вмирають…










Немає коментарів:

Дописати коментар